Світлотек на RAU Expo 2023

Універсальні формули успішного бізнесу існують у казках, а в житті успіх – це вміння швидко адаптуватись і пропонувати щось інноваційне в цих умовах. Як і обіцяли, звітуємо по гарячих слідах. RAU Expo 2023 – глобальна подія в ритейл-індустрії. Тематика форуму цього року важлива і спонукає аналізувати минуле із думкою про майбутнє: адаптація та курс на розвиток.
 
5-6 вересня група компаній Світлотек презентувала свій стенд у виставковій зоні RAU Expo 2023. На стенді були представлені рішення для ритейлу: вплив світла на вигляд та вибір товару покупцем, як це впливає на прибуток власника. Наші фахівці показали як, регулюючи освітлення, можна змінювати атмосферу і настрій у приміщенні, як звернути увагу на важливе. А гості стенду мали нагоду спробувати власноруч так би мовити «погратись зі світлом». Питань було багато, відповідей ще більше.
 
Архітектура нашого стенду була достатньо складною. Але ми хотіли створити щось дійсно неординарне. І ми зробили. Дякуємо нашим фахівцям за те, що показали, на що здатне світло і як приборкати цю «стихію». Дякуємо організаторам RAU Expo за можливість поділитися досвідом та задуматись над перспективами майбутнього!
   
Тримаємо планку та продовжуємо працювати на розвиток країни!
Замовити проєкт

Замовити проєкт

    Зв’язатися з нами

    Зв’язатися з нами

      Дякуємо за лист. Менеджер скоро зв'яжеться з вами!

      This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.