Створюємо власну Історію

Традиційно у другій половині липня група компаній «Світлотек» святкує день заснування – день народження. Цього року святкування не буде. Але будуть люди, які є важливішими за все. Сьогодні – лише про них 💛

Більше 100 працівників налічує ГК «Світлотек». Війна так чи інакше вплинула на життя кожного: ми підтримуємо економіку, створюємо робочі місця, відбудовуємо, донатимо, працюємо попри все. Деякі працівники компанії відстоювали гідність на барикадах «Майдану», дехто з перших днів повномасштабного вторгнення воює на фронті. Дякуємо їм та всім захисникам і захисницям!

Всі освітлені нами об’єкти (а їх близько 700) – механізм, в який вкладається кожен з нас щоденно. І він невпинно працює вже 33 роки! Деякі проєкти – гордість і біль водночас. Маріуполь – місто, в якому ми освітили майже кожен закуток разом з його гігантом – металургійним комбінатом імені Ілліча. Не втрачаємо надії на відбудову 🇺🇦

Чудові люди створюють чудові проєкти!

Є ті, що стали, буквально, історіє-творчими! ЦУМ, якому цього року виповнилось 85, модернізоване вуличне освітлення Чернівців, НВЦ «Фільмотехнік» – лідер з виробництва та прокату операторської техніки для кіно і ТБ тощо.

Розуміємо, як важливо зараз тримати планку розвитку науки в Україні. Світлотехнічна галузь потребує підтримки. І ми, як можемо, надаємо її, заохочуючи студентів робочими місцями та готовністю передавати професійний досвід.

Ми всі – великі люди з насиченою історією, яка вимагає продовження…

P.S. Зі святом, колеги, святкуватимемо вже після Перемоги!

85 років історичній будівлі в центрі Києва

Навесні 2024 ЦУМу виповнилось 85 років! Будівля, що зберігає багаторічну історію, живе разом з містом та інтегрується у сучасність.
Вітаємо містян з таким архітектурним надбанням та зичимо споглядати його нашим дітям та наступним поколінням!
Звісно, не можемо не згадати трохи історії.
Спеціально до новорічних свят у 2020 році ЦУМ разом із ДТЕК утілили проєкт архітектурного підсвічування фасаду універмагу. Для його реалізації ми протягом чотирьох місяців безперебійно постачали все необхідне обладнання.
⊗ 5500 – саме стільки енергоефективних ламп поставив Світлотек для освітлення фасаду ЦУМу. Не кажучи вже про декілька кілометрів проводів та всі необхідні комплектуючі.
«Освітлення фасаду створює по-справжньому святкову атмосферу, дарує позитивні емоції містянам, водночас споживає лише 14 кВт ⋅ год електроенергії, що приблизно дорівнює роботі пʼяти електропрасок», – розповідає The Village.
Усвідомлення того, що ми осучаснюємо місто і робимо його привабливішим та зручнішим, надихає 💛

Можливості для студентів

Як покращити практичні навички майбутнього покоління електротехніків?
Ділитись досвідом та створювати можливості для практики!
29 лютого доктор технічних наук Монастирський Зеновій Ярославович – голова ради директорів ГК «Світлотек» – провів відкриту профорієнтаційну лекцію для студентів кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій.
 
Це була точно не звичайна лекція, вона ліпше мала формат діалогу-розповіді, що дуже сподобалось студентам. Особливо цікавими були запитання, що їх задавав наш лектор, у перервах між напрямками розповіді. «А чи знаєте ви, що таке індекс кольоропередачі та в чому він вимірюється?» – питав Зеновій Ярославович у студентів. Якщо ви світлотехнік і зараз читаєте цей допис, то точно знаєте. Та студенти кафедри зовсім не відставали у знаннях і швидко розбирали призи за правильні відповіді!
 
Знання теорії, енергійність та відчайдушність – беззаперечно сильна сторона молодих майбутніх фахівців. А от чого не вистачає, так це можливості вдосконалити свої знання на практиці. Ми хочемо давати такі можливості та прагнемо робити внесок у розвиток галузі. Такою була мета цього заходу. А тепер ми із нетерпінням чекаємо охочих студентів дізнатись більше про життя Світлотек та отримати безцінний досвід.
Впевнені, що це не остання наша зустріч зі студентами. Галузь потребує розвитку і Світлотек в авангарді 💛
Навчимо створювати світло, щоб було світліше!

П’ять проєктів паркового освітлення

Мати житло біля парку – звучить дуже класно. Якби не одне але. Якщо його освітлює одна «Арома кава» на вході, ідея прогулятись ввечері після роботи вже не здається такою привабливою. І таких парків більше, ніж хотілося б.
Ми можемо допомогти підібрати обладнання, яке буде відповідати атмосфері парку, надати каталог рішень і повний перелік товарів для садово-паркового освітлення. Для цього ми співпрацюємо з одним з найкращих в світі виробників вуличного освітлення ROSA. А наш проєктний відділ професійно реалізує освітлення вашого об’єкту. ПРО ЦЕ ми можемо розповідати багато, але краще подивіться реальні кейси (українські + польські) з обладнанням ROSA.
01
Фітнес-парк Озеро Лебедине у Києві – світильники з камерами спостереження на опорах та додаткове підсвічування бетонних конструкцій для відпочинку додають впевненості у безпеці.
02
Парк Рибачівка у місті Стшельці-Опольскі.
03
Сквер Слобожанський у Дніпрі.
04
Велосипедно-пішохідна доріжка у місті Бохня. По такій доріжці не страшно пройтись/ проїхатись і пізно ввечері.
05
Парк Наталка у Києві.
Світлотек – офіційний та ексклюзивний дистриб’ютор продукції ROSA в Україні. Наші світлотехніки ідеально знають кожен елемент їхньої продукції та надають постгарантійну підтримку.

Світлотек на Архітектурно-будівельному бізнес форумі

Ми любимо свою роботу. І надзвичайно пишаємося, коли про нас говорять. Але розповідати про себе також потрібно, особливо в контексті відбудови країни. Щорічно Світлотек є партнером Архітектурно-будівельного бізнес форуму. І 2023 року тема заходу важлива, як ніколи – «Відбудова України. Трансформація та модернізація». Така подія дає можливість не просто представити себе як компанію, а й створити спільноту компаній – співавторів майбутнього.

 

Українська архітектура, наші вулиці та площі прекрасні та гідні мати найсучасніше освітлення. Тому на стенді і були представлені найкращі для цього рішення. ROSA – світовий лідер у галузі освітлення. Це про безпеку та якість, унікальні продуктові рішення та авторські технології. В Україні продукцію ROSA можна замовити тільки в Світлотек, адже ми є ексклюзивним дистриб’ютором.
   
Дякуємо за чудові дизайнерські рішення по стенду Ірині Кралевій! Дякуємо нашим фахівцям Павлу Кормильцеву та Петру Буканову за гідне представлення стенду Світлотек на форумі!
Замовити проєкт

Замовити проєкт

    Зв’язатися з нами

    Зв’язатися з нами

      Дякуємо за лист. Менеджер скоро зв'яжеться з вами!

      This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.